10 måder at hjælpe dig med at Plan Your Home Office produktivitet og komfort

Nogle hjem kontorer er sat i et dedikeret område bare for virksomheden, men de fleste mennesker har brug for en familie værelse, soveværelse eller værelse gøre dobbelt told.
At få fokuseret om, hvad du behøver for dit hjemmekontor at gøre for dig vil hjælpe dig købe det mest effektive udstyr og har den mest effektive layout til at hjælpe dig med at få flere ting gennemført.
1. Hvad vil du have denne plads til at kunne rumme? Er du planlægger at bruge denne plads til at bare få husholdningernes regninger betalt og måske holde et par poster, eller er du starte en lille virksomhed og ønsker at køre alle dine office operationer ud af dette rum? Lav en liste over alle de ting du skal gøre fra din kontorlokaler.
2. udvikle en plantegning: når du har lavet din liste over alle de ting du skal være i stand til at gøre fra din nye hjem kontorlokaler udvikle en plantegning og begynder at tegne, hvor alle dine udstyr vil gå.
3. Don ‘t skøn plads: komme ud at måle bånd og måle hvor alt vil gå. Se plantegningen og ved hjælp af små stykker af malertape mark ud hvor du vil have det hele til at gå. Derefter kan du se hvis tingene passer i den faktiske værelse så godt som de gjorde på plantegningen.
4. Husk at tilslutte: kontrollere din kontorindretning; er de eksisterende elektriske stik i nærheden af den plads, hvor du er gong til at sætte dit skrivebord? Er telefonen stikkene i en god placering på planen eller er de hunkrabber bag disse arkivskabe. Anmeld plantegningen, den faktiske indretning af værelset og hvor Vinduer, stikdåser og telefon stik er og revidere planen i overensstemmelse hermed. Nu er et godt tidspunkt at have et par flere outlets wired eller tilføje den anden telefonlinje.
5. Hvem vil ved hjælp af denne kontorlokaler? Er du deler det med dine børn? Er du deler det med din partner? Besvare disse spørgsmål vil hjælpe dig med at beslutte hvilke møbler til at købe. Det er nødvendigt at være robust og brugbar til at holde op til børn brug eller kan det være lidt mere opskalere til bare brug af du eller din partner.
6. få organiseret med lige hjem kontormøbler: en masse hjem kontormøbler i dag er udviklet til at gemme din computer og andet elektronisk udstyr. Måle den computerhardware, som du skal sørge for, det vil passe ind i den enhed, du overvejer. Vær omhyggelig med at sørge for din CPU tårn og printer vil passe ind i de tildelte pladser i enheden.
7. Glem ikke diverse opbevaringsplads: Sørg for at du har et sted at opbevare printerpapir, konvolutter, pærer og andre pladskrævende forsyninger.
8. hvor meget papir vil du nødt til at fil: idéen om en papirløse kontor er en god en, men i virkeligheden det bare ikke ske. Du skal beslutte, hvor meget arkivskab plads du skal bruge. Hvor meget plads skal du gemme cd’er, bøger, software manualer, magasiner osv. Vil du bruge en reol såvel som et arkivskab eller vil en hutch på toppen af skrivebordet giver dig plads nok.
9. ikke glemme alt om flade arbejdsområder: hvor meget område bliver du nødt til at arbejde på for en plads på skrivebordet? Et skrivebord, der holder computeren også bliver nok eller har du brug for nogle slags udarbejdelsen tabel for igangværende arbejder skal holdes lagt ud. Hvad med en tabel, der kan foldes op, når du behøver det for et stort projekt, at have nok lagerplads vil sikre, at rod æder ikke din flade rum.
10. Hvordan til at skære ud plads i et rum, der bliver nødt til at gøre dobbelt told: ser på hver plads i dit hus med en friske øjne. Sørg for værelse du vælger er den bedste løsning til dit hjemmekontor space behov. Måle rummet du vælge og trække et layout plan, der omfatter eksisterende brug plus giver dig plads til den nye office del. Kan du reorganisere eksisterende layout for en mere effektiv udnyttelse af rummet. Tænk på at få en selvstændig indeholdt home office center. De er en vidunderlig kompakte måde at skjule din computer og andre kontorudstyr og de vil blande med dine andre værelse anvendelser.