Kan virksomhederne lære af militæret?

Et par år siden forlod jeg styrkerne efter at have afsonet en fuld 22 år. Jeg gik ind i hæren lige efter forlader skolen; det virker stadig som i går da jeg gik ind på karriere kontoret i Barnsley som en plettet eek. Efter adskillige test, lægebesøg og en 2-dages vurdering fik jeg at vide jeg skulle være et køretøj mekaniker ‘B’ i REME (Royal elektriske og mekaniske ingeniører), en højre mundfuld da jeg var fuld af øl og forsøger at chatte op en ung hoppe. Sjovt nok når jeg indskrevet i REME jeg ikke var vide, jeg ville bruge det første år efter grundlæggende uddannelse på en teknisk skole, hvis jeg havde kendt denne forudgående ville trodsigt har jeg forsøgt noget andet.

I løbet af min karriere blev jeg vidende i en lang række emner, nogle unævnelige, dem, der kan udskrives omfatter; køretøjet engineering, sundhed og sikkerhed, menneskelige ressourcer, generel ledelse. I løbet af min karriere arbejdede jeg i nogle fantastisk godt organiseret, velforvaltet steder og desværre nogle ikke så gode steder. Dette fører mig til spørgsmålet; kan en virksomhed virkelig lære af militæret?

Siden forlader styrkerne har jeg været involveret i et par business ventures, generelt dårlige mislykket ones. Ser man tilbage jeg tror helt ærligt, hvis forvaltningen af disse virksomheder ansat en mere militær type holdning har de ikke ikke så let. Så hvad mener jeg med en militær type holdning? Jeg mener bestemt ikke handle som støbt af dårlig Lads hær.

Dette er, hvad jeg mener:

I normale erhvervsliv er den vigtigste motivationsfaktor penge eller frygten for boot. Dette er nok, hvorfor så mange folk i dag ændre job så ofte. Disse bør ikke være den eneste motivation værktøjer en virksomhed anvender. Hæren bruger værktøjet bedste motivation der er ‘Tid ‘. Naturligvis have din arbejdsstyrke hjemme det meste af tiden er counter produktive.

I begyndelsen af 90 ‘ erne lykkedes det en lille køretøj workshop i Berlin. Jeg havde en militær arbejdstager og en civil. I de stille perioder vil jeg opfordre til dice bringes ud, sommetider så tidligt som 8 am. Terningerne var kastet af os alle, de laveste samlede score fra 2 kast betød denne person måtte mand i telefon hele dagen, mens vinderne forsvandt enten hjem eller til den lokale golfbane. Denne forvaltning taktik såvel som andre sikrede jeg havde en glad arbejdsstyrke, produktionsstatistikker lyver ikke de viste en samlet output stigning. Andre metoder i forskellige steder indeholdt produktionsmøder i den lokale pub, givende min sværeste arbejdstager ved at give ham 5 dage Det ansporede bestemt resten af gutterne på og et væld af andre metoder.

Selvfølgelig var der gange da jeg arbejdede med umotiverede, self stædig, dovne soldater, disse gange jeg vedtaget en sterner tilgang.

Jeg så ser på flertallet af arbejdstagerne i hverdagens erhvervsliv; Jeg kan se de er generelt umotiverede, medmindre de er selvstændige. Jeg spekulerer på, hvis dette er fordi de ikke er godt forvaltet. Mit gæt vil være, det ikke er lykkedes dem på alle. Min fætter arbejder på en meget travl virksomhed som hans chef forlader kontoret, alle logger på EBay. Hvordan counter produktive er der?

Afslutningsvis vil jeg i min udtalelse kan mange lektioner læres fra det britiske militær i hvordan man kan styre og køre organisationer. Jeg skal sende min artikel til BBC måske de vil køre et program på det, nu det ville være sjovt.

Om forfatteren – Peter Arkwright for nylig pensioneret fra militæret, han er nu administrerende direktør for www.bizseller4u.com

En ny portal, der tillader folk at liste deres forretning til salg

Denne artikel er gratis for genudgiver