Sæt kryds i kalenderen den 2/12

Elsker du at shoppe rundt i masser af gode tilbud, så bør du allerede nu sætte kryds i kalenderen, for det er på den dato, at Cyber Monday falder her i 2019. Cyber Monday er online-butikkernes modsvar til Black Friday. Den ligger altid på den første mandag efter Black Friday eller oprindeligt efter Thanksgiving. De to dage er da også i familie med hinanden, for på begge dage er butikkerne spækket med virkelig gode tilbud alle vegne.

Også i Danmark

Cyber Monday kommer oprindeligt fra USA. Den første sås tilbage i 2005, og over årene er også denne tradition, som flere andre, kommet snigende til Europa. Vi holder således også Cyber Monday i Danmark, og flere og flere online-butikker er da også efterhånden kommet med på listen over webshops, der kører med de vildeste rabatter på denne dag.

Holder du meget af at jagte de gode tilbud, så er det bare om at være klar mandag den 02.12.2019 til at angribe diverse webshops med dit dankort. Find de forretninger, der har de gode tilbud, eller gå målrettet efter en bestemt vare, som du gerne vil købe til en god pris. Hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

Shop amok

Der er mange gode grunde til at shoppe amok på Cyber Monday. Butikkerne har nemlig lagt sig selen på denne dag for at være klar til et større rykind. Måske er der kun få eksemplarer af nogle bestemte supergode tilbud. I det tilfælde må du være klar på tasterne, lige så snart mandagen begynder.

I andre tilfælde er der varer nok til alle. I hvert fald kan der være temmelig mange penge at spare, hvis du benytter dig af nogle af de bedste online tilbud på året. Er du god til at shoppe og god til at opsnuse de gode tilbud, så er Cyber Monday lige noget for dig. Så kan der virkelig gå sport i at finde supertilbuddene.

Shop gerne amok på Cyber Monday, men husk lige at holde styr på, hvor meget du får købt for, så dit dankort ikke lige pludselig brænder sammen.